ارتودنسی نامرئی

ارتودنسی نامرئی چیست؟

امروزه انواع ارتودنسی دندان توسط دندانپزشکان و ارتودنتیست ها مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت ارتودنسی دندان در کلینیک دکتر متقی در صفحه مربوطه به صورت به روز قرار داده می شود.

ارتودنسی نامرئی که با نام ارتودنسی شفاف یا هزینه الاینر شفاف نیز شناخته می شود، نوعی درمان ارتودنسی است که از الاینر شفاف پلاستیکی و متحرک برای صاف کردن دندان ها و  ترتیب و بهبود تراز فک استفاده می کند. برخلاف بریس‌های فلزی سنتی، گزینه‌ای محتاطانه‌تر و راحت‌تر برای کسانی است که می‌خواهند لبخند صاف‌تری بدون مشخص شده براکت‌ها و سیم‌های فلزی داشته باشند. الاینر شفاف دندان این نیاز بیمار را برطرف می کند.

قیمت ارتودنسی نامرئی

هزینه الاینر شفاف دندان یا ارتودنسی شفاف تقریبا 75,000,000 تومان (75 میلیون تومان)  با پرداخت یک ساله می باشد که به صورت اقساطی با پیش پرداخت اولیه پرداخت می شود.

مزایای ارتودنسی نامرئی

  • الاینر دندان شفاف: ترازها از یک ماده پلاستیکی شفاف ساخته شده اند که در هنگام پوشیدن عملاً نامرئی است.
  • قابل جابجایی: الاینر ها را می توان برای خوردن، آشامیدن و تمیز کردن جدا کرد و حفظ بهداشت دهان و دندان را آسان تر می کند.
  •  راحتی بیشتر نسبت به سایر روش ها: ارتودنسی نامرئی به گونه ای طراحی شده است که برای دندان ها و لثه ها راحت و ملایم باشد.
  • سفارشی: قالب ها یا الاینر های پلاستیکی به صورت سفارشی ساخته می شوند تا متناسب با دندان ها و بایت هر فرد باشند و از درمان دقیق و موثر اطمینان حاصل کنند.
  • درمان سریع و کاهش پروسه درمان: ارتودنسی نامرئی می تواند گزینه درمانی سریع تری در مقایسه با بریس های فلزی سنتی باشد و برخی از درمان ها 6 تا 12 ماه طول می کشد.
  • حداقل تداخل: الاینر ارتودنسی نامرئی به گونه ای طراحی شده اند که تداخل در فعالیت های روزانه مانند غذا خوردن، صحبت کردن و نواختن آلات موسیقی را به حداقل برسانند.
  • نگهداری بعد از ارتودنسی: نیاز به معاینات و تنظیمات منظم دارد، اما به طور کلی نگهداری آن نسبت به بریس های فلزی سنتی آسان تر است.

کاربرد ارتودنسی نامرئی برای چه کسانی مناسب است؟

1. ازدحام خفیف تا متوسط
2. فاصله بین دندان ها
3. اوربایت یا اورجت
4. آندربایت یا آندرجت
5. کراس بایت
6. چرخش یا کج شدن دندان ها

برای تعیین اینکه آیا ارتودنسی نامرئی گزینه درمانی مناسبی برای شماست، مشورت با متخصص ارتودنسی یا دندانپزشک ضروری است. آنها دندان‌ها و بایت‌های شما را ارزیابی می‌کنند تا بهترین روش درمانی را تعیین کنند و مناسب‌ترین گزینه را برای نیازهای خاص شما توصیه کنند.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 8 =